Onze diensten

Service en herstellingen in eigen huis

Garage Mues in Tienen is een familiebedrijf met reeds 60 jaar ervaring in het onderhouden en herstellen van wagens. Bij ons kunt u terecht voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan alle merken, mét behoud van fabrieksgarantie.

Wij accepteren in ons atelier niet alleen voertuigen die bij ons zijn aangekocht, eender welk voertuig is bij ons meer dan welkom!

Maakt u een afspraak? Dan zorgen wij voor een snelle service!

 
Nieuwe & 2de hands wagens

Nieuwe & 2de hands wagens

U wilt een nieuwe auto kopen in Tienen, maar vindt geen wagen die binnen uw budget past? Dan is een bezoekje aan Garage Mues dé oplossing. In ons mooie assortiment aan kwaliteitsvolle tweedehandsauto’s vindt u vast de wagen die u zoekt.


Garage Mues is al 60 jaar lang hét adres voor voordelige tweedehandsauto’s en nieuwe wagens van topmerken. U vindt bij ons niet alleen kwaliteit, maar ook scherpe prijzen én een service waar u op elk moment op kunt rekenen.

 
Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

GARAGE MUES DOET ALLE ONDERHOUD & HERSTELLINGEN VAN UW AUTO OF BESTELWAGEN!

PROBLEMEN MET UW AUTO? MAAKT HIJ RARE GELUIDEN?

Kunt u nog rijden met de wagen, maar denkt u dat er iets mis mee is? Breng hem dan gerust naar Garage Mues in Tienen. Wij verzorgen de herstellingen en het onderhoud van alle wagens.

Wij zijn gespecialiseerd in wagens van Fiat & Nissan, maar ook met ALLE andere automerken kunt u bij ons terecht. Wij kijken uw wagen van binnen en van buiten na. Wij inspecteren de carrosserie en andere delen van uw auto. Indien nodig herstellen wij elk defect.

Ook voor het plaatsen en stockeren van uw winterbanden kunt u bij Garage Mues in Tienen terecht.

 
Takeldienst

Takeldienst

Problemen met het starten van uw voertuig? Of dient uw voertuig gesleept te worden? 

Wij staan steeds tot uw dienst voor het verhelpen van de problemen van uw voertuig. Wij zorgen steeds dat u op een professionele manier zo snel mogelijk geholpen wordt.