Vertrouwen in ervaring

Mues staat reeds 60 jaar garant voor het leveren van tweedehands voertuigen

Familiebedrijf

Garage Mues in Tienen is een familiebedrijf met reeds 60 jaar ervaring in het onderhouden en herstellen van wagens. Met ondertussen al de 3e generatie in de zaak kunnen we dan ook echt spreken van een hecht familiebedrijf. In ons bedrijf zal u ook steeds de familiale sfeer voelen en terugvinden. Als klant bent u een deel van onze familie en daar handelen wij ook naar. 

Onze Waarden

Uw zorg is ook onze zorg. Bij ons staan de waarden als klantvriendelijkheid en prijs centraal. Wij willen steeds zorgen voor een vriendelijke en snelle service tegen betaalbare prijzen, met een uitstekende service. Geen vervoer en dient u naar huis te worden gebracht? Geen probleem, wij zorgen hier voor. Wij proberen ons dus steeds te onderscheiden door de familiale sfeer en het uitkiezen van de beste prijs voor onze klant. 

Service

Bij ons kunt u terecht voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan alle merken. Van kleine stadswagens tot grote luxe-wagens, sportwagens, bestelwagens,... 

Wij kijken uw wagen van binnen en van buiten na. Wij inspecteren de carrosserie en andere delen van uw wagen. Indien nodig herstellen wij elk defect, dit steeds na overleg met de klant. Wij zullen nooit een stuk vervangen zonder enig overleg.